Websider

 • anleggsmaskinen.no er anleggsbransjens egen nettside, hvor nyhetsstoff oppdateres fortløpende! Anleggsmaskinen.no har 30 000 lesere og 45 000 sidevisninger pr. måned (tall fra Google Analytics) Siden er responsiv, med andre odr optimalisert for mobil/nettbrett. Mange av våre brukere kommer fra mobil – så dette er en viktig faktor på vår nettside! Vi tilbyr kun fire forskjellige annonseplasser hvor tre forskjellige annonsører kan rullere på hver plass. Det er altså KUN 12 annonseplasser tilgjengelig! Annonsen din vil være synlig på både hovedside og undersider! Klikk på forsiden og last ned medieplan med utfyllende informasjon. For annonsering, ta kontakt med:
 • bransjeoversikten.no

   her er du som annonsør søkbar via fagbladets nettside! Siden er søkemotoroptimalisert for Google. Her føres alle firmaopplysninger opp, pressemeldinger publiseres og her er en søkbar på de 5 viktigste produktene firmaet tilbyr. På en enkel måte kan kundene via bransjeoversikten søke etter produkter og tjenester de er på utkikk etter i sin bransje! Klikk på forsiden for å laste ned medieplan med utfyllende informasjon. For annonsering, ta kontakt med:

 • dnt.no

  dnt.no er nettstedet for friluftinteresserte mennesker i hele landet. Dette er blant de største friluftslivsportalene i Norge med i snitt 150 000 unike brukere og 750 000 sidevisninger pr. måned. Ifølge leserundersøkelse utført av Ipsos MMI sier hele 81% av medlemmene at de er fornøyd/meget fornøyd med dnt.no og hele 79% oppfatter nettsiden som seriøs og troverdig! Klikk på forsiden for utfyllende informasjon

  Klikk på forsiden for utfyllende informasjon. For annonsering, ta kontakt med:
 • flynytt.no er nettstedet for luftsport og luftfart og som utgis av Norges Luftsportsforbund. Ønsker du å kommunisere direkte med flyinteresserte digitalt, så er dette den riktige kanalen! Flynytt.no har 5 500 unike besøkende pr. måned – alle med fly som sin store hobby! Klikk på forsiden til venstre for utfyllende informasjon om flynytt.no. For annonsering, ta kontakt med:
 • fysioterapeuten.no oppdateres nesten daglig, og alle nettsaker spres også på Facebook og Twitter. Antall besøk på nettsiden øker stadig, og er nå oppe i 20 000 besøkende og 51 000 sidevisninger pr måned. Det samme gjelder "likes" på Facebook, som nå er oppe i ca 7 300. For annonsering, ta kontakt med:
 • gartneryrket.no er portalen hvor dere treffer Norges produsenter av blomster, planter, frukt, bær, grønnsaker og poteter.
  Her blir dere synlig for både de som dyrker i veksthus, planteskoler og på friland.
  Begrenset med plass for banner. Kun 15 plasser til salgs hver måned.
  Klikk på siden til venstre for å laste ned medieplan med utfyllende informasjon. For annonsering, ta kontakt med:
 • ifi.no er Norges største portal for oppussing som gir ideer og inspirasjon til fornyelse og oppussing av hus og bolig. Ifi.no inneholder over 2 500 artikler – alt kvalitetssikret og laget i samarbeid med fagfolk. Nettsiden har hele 148 000 besøkende i måneden, og 93,1% av disse planlegger oppussing! 80% av brukerne på ifi.no er i alderen 20 – 49 år, og 51% har en husstands bruttolønn på mer enn 800 000. Med andre ord en spennende målgruppe å kommunisere mot om du har produkter til hus og bolig! Klikk på forsiden for å finne mer utfyllende informasjon. For annonsering, ta kontakt med:
 • kjottbransjen.no KLF (Kjøtt- og fjørfebransjens landsforbund) tilbyr en digital mulighet til å nå beslutningstagerne innen den private delen av kjøttbransjen i Norge på www.kjottbransjen.no. STATISTIKK PR. MÅNED: 5000 unike brukere, 15 000 sidevisninger For annonsering, ta kontakt med:
 • parkoganlegg.no er portalen hvor Norges anleggsgartnere, landskapsarkitekter, landskapsingeniører, trepleiere, de ansvarlige for uteanlegg hos kommunene som kirkegårder, parker, idrettsanlegg holder seg oppdatert.
  Begrenset med plass for bannerplassering. Max plass for 15 plasseringer pr. måned.
  Klikk på forsiden og last ned medieplan med utfyllende informasjon. For annonsering, ta kontakt med:
 • ut.no ut.no har i snitt 1 860 000 sidevisninger pr. måned, og er med det Norges største portal mot aktive og friluftinteresserte mennesker! Websiden er en tjeneste fra Den Norske Turistforening. Her finnes mer enn 12 100 turforslag og ca. 1 230 hytter og overnattingssteder over hele landet. Hele 900 000 steder i Norge kan søkes fram! Klikk på forsiden for å laste ned medieplan med utfyllende informasjon. For annonsering, ta kontakt med: