Magasiner

Kjøkkenskriveren

Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet. 

Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner. 

Utgivelsesplan

Nummer Materiellfrist Utgivelse
Nr. 1 10.02.26 02.03.26
Nr. 2 14.04.26 04.05.26
Nr. 3 02.06.26 22.06.26
Nr. 4 18.08.26 07.09.26
Nr. 5 06.10.26 26.10.26
Nr. 6 17.11.26 07.12.26

Annonsepriser

Format Pris 4 farger Netto format Utfallende
2/1 side 30 800,- 402 x 279 mm
1/1 side 16 800,- 192 x 279 mm
1/2 side 11 600,- 192 x 137 mm
1/4 side 7 900,- 93 x 137 mm
20/32
Din annonsekanal mot beslutningstakeren på institusjonskjøkkenet!
Medieplan 2026 Les en utgave av Kjøkkenskriveren her!

Om annonsemateriell

Pdf-filer med alle fonter og elementer inkludert i filen. Annonsøren er selv ansvarlig for at materiellet er tilpasset publikasjonen. Materiell merkes med annonsør samt dato og sendes til kontakter for annonsering.

Kontakter for annonsering: