Magasiner
Kjøkkenskriveren
Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet.
Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner.
Utgivelsesplan
| Nummer | Materiellfrist | Utgivelse |
|---|---|---|
| Nr. 1 | 10.02.26 | 02.03.26 |
| Nr. 2 | 14.04.26 | 04.05.26 |
| Nr. 3 | 02.06.26 | 22.06.26 |
| Nr. 4 | 18.08.26 | 07.09.26 |
| Nr. 5 | 06.10.26 | 26.10.26 |
| Nr. 6 | 17.11.26 | 07.12.26 |
Annonsepriser
| Format | Pris 4 farger | Netto format | Utfallende |
|---|---|---|---|
| 2/1 side | 30 800,- | 402 x 279 mm | |
| 1/1 side | 16 800,- | 192 x 279 mm | |
| 1/2 side | 11 600,- | 192 x 137 mm | |
| 1/4 side | 7 900,- | 93 x 137 mm |
Din annonsekanal mot beslutningstakeren på institusjonskjøkkenet!
Om annonsemateriell
Pdf-filer med alle fonter og elementer inkludert i filen. Annonsøren er selv ansvarlig for at materiellet er tilpasset publikasjonen. Materiell merkes med annonsør samt dato og sendes til kontakter for annonsering.
Kontakter for annonsering: